panas Produk

Naon Urang Naha

Hawa Alat Pneumatic 3 / 4 "beurat Kawajiban Best hawa Dampak rengkuh Jeung komposit Perumahan

Hawa Alat Pneumatic 3 / 4 "beurat Kawajiban Best hawa Dampak rengkuh Jeung komposit Perumahan

Pedaran produk Nami: Air Alat pneumatic 3 / 4 "beurat Kawajiban Best Air dampak rengkuh kalayan Jumlah Modél perumahan komposit: 590105 ...

1 / 2 "inci Air Dampak rengkuh, Air Dampak rengkuh Kit

1 / 2 "inci Air Dampak rengkuh, Air Dampak rengkuh Kit

Pedaran 1, Kasalametan ledakan-buktina beurat lampu 2, volume 3 leutik, efisiensi tinggi 4, struktur basajan, pangropéa merenah 5, tipe torsi: Kembar Hammer 6, Square Girang: 1 / 2 "...

1 / 2 "inci komposit Pneumatic Pakakas Kembar Hammer Air Dampak rengkuh pabrik

1 / 2 "inci komposit Pneumatic Pakakas Kembar Hammer Air Dampak rengkuh pabrik

Pedaran produk 1 / 2 "inci komposit Pneumatic Pakakas Kembar Hammer Air Dampak rengkuh pabrik Fitur * mékanisme Kembar Hammer Dampak. * ...

dampak rengkuh Industrial 3 / 4inch Air

dampak rengkuh Industrial 3 / 4inch Air

Pedaran produk Industrial 3 / 4 "Air Dampak rengkuh RT-5565 High torsi 2300Nm Air Pakakas Modél No .: SL-5565 Pitur: tugas beurat, Kembar ...

Industrial Kawajiban 3 inci Air Cut Pareum Alat

Industrial Kawajiban 3 inci Air Cut Pareum Alat

Produk Aplikasi Angle grinders bisa dipaké pikeun nyoplokkeun kaleuwihan bahan tina sapotong hiji. Aya rupa-rupa béda ti ...

Nirkabel gauge tekenan hawa Dampak rengkuh 1 / 2 "

Nirkabel gauge tekenan hawa Dampak rengkuh 1 / 2 "

Nirkabel gauge tekenan hawa Dampak rengkuh 1 / 2 '' pedaran: 1) produk kami téh 100% bocor dites jeung dijieun tina mung ...

kontak AYEUNA

Ngahubungan Us Pikeun Daptar Harga, Pidio, Gambar jeung sajabana Lamun anjeun mibanda patalékan, Mangga Marilah urang nyaho. Urang Badé Waler Anjeun Dina Jam 12!

Tentang Kami

Tentang Kami

Tentang Kami

Didirikeun taun 1992, Ningbo Xinxing Pneumatic Barang Co., LTD téh produsén paling profésional sarta éksportir dina parabot hawa nu bisa dipaké pikeun prosés produksi kandaraan ti motong, grinding, polishing, assembly, fastening jeung industri lampu lianna. Xinxing geus kahontal sertifikasi ISO-9001 saprak 2004 na CE deklarasi saprak 2006. Kusabab 2007, Xinxing geus diaku brand pikeun Xinxing na SLAIR. Xinxing lapak pikeun parabot hawa tingkat DIY kalawan mibanda kualitas sedeng jeung harga saeutik. SLAIR nangtung pikeun parabot tingkat hawa profésional kalayan ...

Inpo nu leuwih

Produk panganyarna

Hawa Alat Pneumatic 3 / 4 "beurat Kawajiban Best hawa Dampak rengkuh Jeung komposit Perumahan

Hawa Alat Pneumatic 3 / 4 "beurat Kawajiban Best hawa Dampak rengkuh Jeung komposit Perumahan

Pedaran produk Nami: Air Alat pneumatic 3 / 4 "beurat Kawajiban Best Air dampak rengkuh kalayan komposit Jumlah Modél perumahan: 590105 sqare drive 19mm sqare drive inci 3 / 4" speed bébas nom.bolt diam 22.mm rpm 4000 hawa inlet 3 / 8 "PT ukuran selang hawa 12.7mm beurat Net 7.9kgs torsi 1600NM ukuranana packing 31 * 24 * 12cm Specfication ...

Maca deui
1 / 2 "inci Air Dampak rengkuh, Air Dampak rengkuh Kit

1 / 2 "inci Air Dampak rengkuh, Air Dampak rengkuh Kit

Pedaran 1, Kasalametan ledakan-buktina beurat lampu 2, volume 3 leutik, efisiensi tinggi 4, struktur basajan, pangropéa merenah 5, tipe torsi: Kembar Hammer 6, Square Girang: 1 / 2 "7, digosok imah Alumiun, tipe 5 speeds Specfication roject SLAIR20 SLAIR30 SLAIR42 stress karya Mpa 0.4-0.63 0.4-0.63 0.4-0.63 torsi Nm ≥490 / 2 detik ≥882 / 3 detik ≥2000 / detik révolusi dianggurkeun r / mnt ≥6000 ≥5500 ...

Maca deui
1 inci Girang Fore Air Dampak rengkuh Pikeun Treuk Tirus

1 inci Girang Fore Air Dampak rengkuh Pikeun Treuk Tirus

Pedaran produk Fitur of 1 inci drive fore dampak hawa rengkuh pikeun 1.Silent treuk ban na lampu model beurat Idéal pikeun garis assembly. 2.Eco-friendly jeung noise lemah sareng low Geter Spesifikasina. speed 3.Variable, High torsi 4.Handle knalpot 5.Durable jeung tugas beurat parameter dampak hawa rengkuh portabel of drive 1 inci ...

Maca deui