Produk Panas

Apa kita nuruti

Air Tool Pneumatic 3 / 4 "Heavy Duty Best Air Impact Wrench With Composite Housing

Air Tool Pneumatic 3 / 4 "Heavy Duty Best Air Impact Wrench With Composite Housing

Deskripsi Produk Nama: Air Tool pneumatic 3 / 4 "Heavy Duty Best Air impact Wrench with Composite housing Model Number: 590105 ...

1 / 2 "Inch Air Impact Wrench, Air Impact Wrench Kit

1 / 2 "Inch Air Impact Wrench, Air Impact Wrench Kit

Description 1, Safety light-proof proof 2, volume cilik 3, efisiensi tinggi 4, struktur prasaja, pemeliharaan nyaman 5, Tipe torsi: Kembung Hammer 6, Square Drive: 1 / 2 "...

1 / 2 "Inch Composite Pneumatic Tools Twin Hammer Air Impact Wrench Manufacture

1 / 2 "Inch Composite Pneumatic Tools Twin Hammer Air Impact Wrench Manufacture

Deskripsi Produk 1 / 2 "Inch Composite Pneumatic Tools Twin Hammer Air Impact Wrench Manufacture Features * Twin Hammer Impact Mechanism. * ...

Industri 3 / 4inch Air impact wrench

Industri 3 / 4inch Air impact wrench

Product Description Industrial 3 / 4 "Air Impact Wrench RT-5565 Dhuwur Torsi 2300Nm Air Alat Model No .: SL-5565 Fitur: Heavy duty, Twin ...

Industrial Duty 3 inch Air Cut Off Tool

Industrial Duty 3 inch Air Cut Off Tool

Aplikasi Aplikasi Angle grinders bisa digunakake kanggo njabut materi sing luwih akeh saka potongan. Ana akeh macem-macem ...

Wayar Gauge Tekanan Udara Impact Wrench 1 / 2 "

Wayar Gauge Tekanan Udara Impact Wrench 1 / 2 "

Wireless Gauge Pressure Air Impact Wrench 1 / 2 '' description: 1) Produk kami 100% leaked dites lan digawe saka mung ...

KONTAK SAIKI

Hubungi Kami Kanggo Daftar Harga, Video, Gambar dll. Yen Sampeyan Duwe Sembarang Pitakonan, Mangga Mari Kita Ketahui. Kita Bakal Jawab Sampeyan Ing Jam 12!

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Established in 1992, Ningbo Xinxing Pneumatic Goods Co., ltd iku produsen lan eksportir paling profesional ing alat udara sing bisa digunakake kanggo proses produksi kendaraan pemotongan, penggilingan, polishing, perakitan, fastening lan industri cahya liyane. Xinxing wis entuk sertifikat ISO-9001 wiwit deklarasi 2004 lan CE wiwit 2006. Wiwit 2007, Xinxing duweni merek dhewe kanggo Xinxing lan SLAIR. Xinxing minangka alat udara tingkat DIY kanthi kualitas medium lan rega murah. SLAIR stands for profesional alat udara tingkat kanthi ...

Info liyane

Products Latest

Air Tool Pneumatic 3 / 4 "Heavy Duty Best Air Impact Wrench With Composite Housing

Air Tool Pneumatic 3 / 4 "Heavy Duty Best Air Impact Wrench With Composite Housing

Deskripsi Produk Nama: Air Tool pneumatic 3 / 4 "Heavy Duty Best Air impact Wrench with Composite housing Model Number: 590105 sqare drive 19mm sqare drive inch 3 / 4" nom.bolt diam 22.mm free speed RPM 4000 inlet inlet 3 / 8 "PT udara selang ukuran 12.7mm Net weight 7.9kgs Torsi 1600NM ukuran pengepakan 31 * 24 * 12cm Specfication ...

Read More
1 / 2 "Inch Air Impact Wrench, Air Impact Wrench Kit

1 / 2 "Inch Air Impact Wrench, Air Impact Wrench Kit

Description 1, Safety light proof 2, volume cilik 3, efisiensi tinggi 4, struktur prasaja, pangopènan sing trep 5, Tipe torsi: Kembung Hammer 6, Square Drive: 1 / 2 "7, Polesan Alumiun house, 5 type speeds Specfication roject SLAIR20 SLAIR30 SLAIR42 work stress Mpa 0.4-0.63 0.4-0.63 0.4-0.63 Torque Nm ≥490 / 2 seconds ≥882 / 3 seconds ≥2000 / detik idle revolutions r / min ≥6000 ≥5500 ...

Read More
1 Inch Drive Fore Air Impact Wrench For Truck Tire

1 Inch Drive Fore Air Impact Wrench For Truck Tire

Deskripsi Produk Fitur 1 inch drive ngarep wrench impact impact for truck tire 1.Silent and light weight models Ideal for assembly line. 2.Eco-ramah karo kurang swara lan kurang ajar kedhet. 3.Variable speed, High Torque 4.Handle Exhaust 5.Durable and portable heavy duty air impact wrench Parameters of 1 inch drive ...

Read More